Szerezz levásárolható hűségpontokat egyszerűen!

 • Törzsvásárló bárki lehet
 • Pontszerzés: Minden levásárolt 10 Ft. után 1 pont jár Neked
 • Felhasználás: 1 pont = 1 Ft.
 • Lejárat: A hűségpont sosem jár le
 • A regisztráció egyől 500 Ft.-ot ér!

Ennél egyszerűbb, illetve nagyobb kedvezményt biztosító hűségprogram nincs a piacon. Másoknál 100 Ft.-ot kell költened 1 aprócska pontért… itt 10x annyit kapsz a pénzedért! Mi így köszönjük meg, hogy közöttünk vagy.

Gyakran Ismételt Kérdések

A törzsvásárlói programhoz bárki csatlakozhat! Egyszeri regisztráció szükséges a csatlakozáshoz.

Bejelentkezés után a „Fiók/Pontok” menüre lesz szükséged. Itt mindig megtalálod az aktuális egyenleged.

Még a rendelés véglegesítése előtt a „Kosár” oldalon tudod megadni, hogy a rendelkezésre álló pontokból mennyit szeretnél felhasználni. (Kizárólag akkor, ha be vagy jelentkezve!)

A pontok felhasználásának alapja, hogy minden 1 pont után 1 Ft kerül levonásra a vásárlásod összegéből. Így tehát, ha például 590 pontod van, akkor a vásárlásod összegéből 590 Ft-ot elengedünk.  A rendelésed végösszegének maximum az 50%-át tudod kiváltani a hűségpontokkal.

FONTOS: Más kuponkódok felhasználása közben is kapsz hűségpontot, de érvényesíteni nem tudod őket. Tehát vagy a kupon kedvezménye kerül levonásra, vagy pedig a hűségpont.

Regisztráció után a rendszer automatikusan jóváír Számodra 500 pontot, amely 500 Ft.-nak felel meg. Ezt akár az első rendelésednél is tudod használni.

Alapesetben igen. Kizárólag akkor nem fogsz kapni, amikor a korábban megszerzett pontokat beváltod kedvezményre. Tehát rendelésenként 1 esemény történik: Vagy pontot gyűjtesz, vagy pontot költesz.

A pontoknak nincsen elévülési ideje, így bármeddig gyűjtheted őket, nem fognak törlődni.

RÉSZLETES SZABÁLYZAT

I. AZ ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ALAPELVEI

Az online törzsvásárlói program (továbbiakban: Program) tulajdonosa és üzemeltetője Bíró Márk Dávid ev. (5462, Cibakháza, Öregszőlő I. út 21.; továbbiakban: Trükkös Játék).

A Programba történő belépés feltétele, hogy a vásárlók a webáruházában (www.trukkosjatek.hu) adataik megadása által regisztráljanak, majd a rendelés leadása előtt belépnek az online felületre. A vásárló online rendelései után pontokat kap, melyeket gyűjthet vagy a következő vásárlásai során kedvezményként felhasználhat.

II. AZ ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM JOGOSULTJAI, FELTÉTELEI

 1. A Programban történő részvételre minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy jogosult, aki adatai megadása által, az ÁSZF elfogadása után regisztrál webáruházunk rendszerébe.
 2. A programban maradásnak nincs külön feltétele. A pontok megadásának és felhasználásának alapfeltétele azonban, hogy a vásárló belépjen (korábban megadott adataival) a webáruház online felületébe mielőtt leadná a rendelését.
 3. Már az első rendelés után is jár a pont. A pontoknak nincs elévülési ideje, így a jövőben bármikor felhasználhatóak.
 4. A pontokat nem lehet más személyre átruházni, valamint két regisztrált személy pontjait összevonni sem lehet.
 5. A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

III. HOGYAN MŰKÖDIK A PONTOK SZÁMÍTÁSA?

A rendszer a levásárolt összeg alapján kiszámítja a vásárlásért járó hűségpontokat (a szállítási költségért nem jár pont), melyeket hozzáír a vásárló egyenlegéhez.  Minél többet rendelnek tehát, annál nagyobb, beváltható kedvezményt adunk érte cserébe. Egy rendelés akkor számít teljesítettnek, miután a csomag értékét a vásárló kiegyenlítette a futárnál vagy az átvevőponton.

IV. AZ ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ÉRVÉNYESSÉGE

A Törzsvásárlói program határozatlan időtartamú.

V. A TÖRZSVÁSÁRLÓI STÁTUSZ MEGSZÜNÉSE

A résztvevő törzsvásárlói státusza az alábbi esetekben szűnik meg:

 • Amennyiben írásban kéri, hogy regisztrációját, így egyben törzsvásárlói státuszát törölje.
 • Amennyiben a résztvevő megsértette a törzsvásárlói- és általános vásárlói feltételeket, töröljük a törzsvásárlói rendszerből.

VI. JOG- ÉS ADATVÉDELEM

A törzsvásárlói programra az Adatvédelmi Nyilatkozat vonatkozik.

VII. FELELŐSSÉG

A Trükkös Játék nem felel az online törzsvásárlói jogosultsággal kapcsolatos visszaélésekért, jogtalan használatáért. Így kérjük a rendelés leadása után minden olyan esetben lépjen ki a rendszerből, amennyiben nem otthoni számítógépét használta (és így idegenek is vissza tudnak élni törzsvásárlói státuszával). A Trükkös Játék kizárólag az üzletkörébe tartozó, általa biztosított kedvezmények okán felmerülő panaszok orvoslása körében jár el.